Skapa en hel kollektion av profilkläder att lämna iväg i en goodiebag/giftbox till era kunder och anställda, se till att den har en viss bredd av olika produkter så att alla finner några plagg de tycker om och har användning för. Spana in den här sidan redan idag och se till att du inte gå miste om fler fantastiska erbjudanden: http://extern.shop.lu.se/sv/klader/.

Gör någon extra glad

Tänk på att även om det känns som ett stort projekt att komma på bra julklappar eller liknande till dina anställda eller dina kunder så finns det vissa knep som kan göra att du får mer marknadsföring. Ge bort matchande profilkläder till dina anställda, gärna flera uppsättningar och i olika färger. Det här stärker ditt varumärke och kan hjälpa till att bygga starka team. Man ska inte underskatta fördelarna med att de anställda känner samhörighet på arbetsplatsen. Om du lyckas ge dem något som de faktiskt gillar så kan det leda till att de även använder dessa kläderna på fritiden, och det är ju bara positivt för dig.

Kunderna kan också sprida ditt varumärke

Ska du gå på mässa eller har du stamkunder som du vill ge något alldeles extra? Då kan det vara bra att påminna dem vem det är som har gett dem den nya kaffemuggen eller pennan genom att sätta din logga på den. Välj färg och form med omsorg och ta dig en funderare på vad dina kunder verkligen behöver? Känner du din målgrupp väl? Om du inte gör det så kan du ta kontakt med en byrå som är specialister på detta och få hjälp med att komma på innovativa och kreativa reklamprylar som definitivt kommer uppskattas. Målet är att kunderna ska sprida ditt varumärke samt känna starka band till det själv. Då har du en trofast kund för evigt.