När du ska välja profilkläder så är det viktigt att man inte bara ser till priset. Kom ihåg att om det blir populärt så kan dina anställda använda dessa kläderna inte bara när de jobbar och då även sprida ert varumärke på sin fritid. Se till att du får bra kvalitet så att kläderna håller länge. Det är inte värt att lägga pengar på dåligt material och kassa tryck. Just nu har det blivit ännu enklare att beställa profilkläder online så du behöver inte ödsla en massa tid på att åka runt och träffa massa olika människor på tryckerier. T&S Reklam har allt det här och lite till.

Varför ska man beställa online?

Vill man ha bra kvalitet men samtidigt inte betala för mycket så är det smart att beställa online. Det finns många svenska tryckerier som erbjuder kundservice och håller hög standard. T&S Reklam är ett företag som har ett svenskt tryckeri. De erbjuder ett stort sortiment där alla produkter ska hålla hög kvalitet samtidigt som de pressar priserna så mycket som möjligt.

Bättre i längden

Väljer man snygga profilkläder med hög kvalitet så gör man det möjligt för personalen att använda dessa länge. Du har en engångskostnad i samband med beställningen, men sedan får du marknadsföring så fort de använder kläderna. Så var inte snål men var smart. När du handlar online går det snabbt och enkelt att ladda upp din logga eller ditt tryck, välja storlek och placering samt färger på plaggen. Profilkläder brukar vara väldigt populärt på arbetsplatser och det kan därför vara bra att beställa hem några extra storlekar. Kanske vill någon av dina medarbetare ha mer än ett plagg så att man kan ha ett annat när det första ligger i tvättkorgen. Det kanske även finns de som vill ta med hem till sin familj.