Här kommer lite tips till dig som bestämt dig för att handla profilkläder online hos tsreklam.se. I Sverige har vi olika årstider och vissa produkter passar bättre in på våren istället för hösten och så vidare. Vill du välja rätt kläder efter årstiden så ska du läsa följande text.

Profilkläder för sommaren

Först och främst, vilken bransch är ditt företag verksamt inom? Gillar dina anställda att spela golf, cykla eller har många av dem småbarn? På sommaren är keps ett bra sätt för dig att sprida ditt varumärke genom dina anställda. Andra saker skulle kunna vara solglasögon, träningskläder, badlakan och så vidare.

Profilkläder för våren

På våren är det dags att röja upp i trädgården så varför inte ge dina kunder och anställda lite redskap för detta? Ett par trädgårdshandskar, en spade, en fiskehatt? Se till att de har bra väskor och sportbagar då många sätter igång och tränar efter nyår. Vattenflaskor och små handdukar för att torka av svetten från pannan är också bra att ha. Varför inte ett svettarmband?

Profilkläder för vintern

Det här är den enklaste och mest populära. Köp vantar, mössor, halsdukar, termos, bilskrapa och så vidare. Var kreativ. Sök runt lite på nätet innan du bestämmer dig och fundera ordentligt på vad dina anställda eller dina kunder verkligen kommer att använda sig av i vardagen.

Profilkläder för hösten

Vad passar bättre en regnig höst än ett paraply, en vattentät väska, ett vattenskydd för cykelsadeln eller kanske en poncho? Skolan och jobbet drar igång efter sommaruppehållet och då kanske man skulle kunna tänka sig att block och pennor är kul att få. Vi går även mot mörkare tider på hösten så ställ in en skål med karameller med er logga på pappret för att muntra upp stämningen på kontoret. Glöm heller inte reflexerna som man kan ha när man är ute och går eller cyklar.