Det kan vara ett effektivt marknadsföringsknep att ge bort profilkläder eller liknande produkter med er logga på. Men det kan lika gärna vara ineffektivt om kunderna eller de anställda inte använder dem. Ge endast bort profilkläder ni vet att mottagaren kommer ha användning för, då kan det bli en extremt effektiv varumärkesspridning för ert företag! Ta tid att tänka igenom era profilkläder!

Hur vet man vad kunderna vill ha?

Precis som när du jobbar på att ta fram rätt tjänst eller produkt för dina kunder så handlar det om att känna sin målgrupp. Du kan ta hjälp av experter på marknadsföring om du känner att du inte riktigt har koll på detta. Om du känner att du har koll så kan du börja fundera på vad för sorts produkter dina kunder skulle kunna använda sig av i framtiden utan att det skadar framtida köp. Du kan ju inte ge bort en termos som ska hålla en livstid om ditt företag säljer samma produkt. Om du inte tror att de kommer älska termosen så mycket att de kommer tillbaka och köper stora volymer för att ge till sina nära och kära.

Vad vill dina anställda ha?

Precis på samma sätt som man får fundera på vad ens målgrupp skulle kunna uppskatta får man fundera på vad de anställda kan tänkas vilja ha. Profilkläder är som sagt alltid populärt och det finns ett stort sortiment hos ts reklam som kan väcka inspiration. Kolla direkt på deras hemsida tsreklam.se. Där kan du enkelt, snabbt och billigt handla profilkläder med bra kvalitet och till bra priser. Eftersom de har så många olika produkter kan du beställa produkter till både dina anställda och till kunderna samtidigt. Uppstår det problem så har de ett svenskt kundcenter som kan hjälpa dig över telefon eller via chatten online.